Fröer, sekatörer och andra trädgårdsprodukter

Trädgård

Nu kan du igen köpa fröer, sekatörer och andra trädgårdsprodukter i Malmö centrum. En liten, men välsorterad trädgårdsbutik i butiken!

Vi har ett grundläggande sortiment för trädgård baserat på huvudsakligen Weibulls, Runåbergs, Fiskars, Felcos och Hozelocks produkter. Eftersom vi gillar hållbar utveckling så har vi många krav-godkända produkter såsom frön, gödning, jord och bekämpningsmedel.

Lycka till med din odling i en kruka, på en balkong eller i ett trädgård!

Fröer

Du kan köpa fröer från ett urval fröer från Weibulls sortiment som kompletteras med Runåbergs ekologiska fröer.

För gräsmattor har vi Weibulls Green, gräsfrö som också finns i små påsar för reparation av gräsmattan. Lågväxande foggräs passar bra i fogarna mellan trädgårdsplattorna.
 

Jord

All jord som vi säljer är Krav-godkänd kvalitetsjord, som passar lika väl till blommor som grönsaker. Det finns också som så-och kaktusjord.

Gödning

På gödningssidan har vi både Krav-, organisk- och mineralgödning för de flesta ändamål. Gödningen finns både i korn- och i flytande form.

Bekämpning

För inomhusbruk har vi bekämpning mot flygande och krypande insekter samt musfällor. Utomhus har vi bekämpningsmedel mot olika slags insekter, sniglar, myror och ogräs. Våra limringar och feromonfällor kan användas på fruktträd. Vi har också lämpliga trycksprutor.

Handverktyg

Vi har bland annat följande handverktyg från kända kvalitetsmärken:

Felco: Sekatör, grensåg och grensax

Fiskars: Sekatör, grensåg, grensax, häcksax, grässax, maskrosupptagare, spade, grepp, lövräfsa, planteringsspade, fruktplockare mm.

Weibulls: planteringsspade och andra små handverktyg, även för barn.

Bevattning

Vårt bevattningssortiment kommer från Hozelock,som är kompatibelt med andra märken på marknaden. Vi har bland annat slangar, slangkopplingar, sprutpistoler och slanghållare. Rullvagnar från Hozelock kan vi beställa och vi monterar gärna upp dem utan extra kostnad!

Fågelmat

Vi har olika slags fågelmatare från Weibulls, Nyby och Miljöcenter. De kan du fylla med solrosfrö, hampafrö, nötter eller talgbollar från Weibulls.

Övrigt

Bindning: Vi har bland annat trädband, slingerväxthållare, bindtråd, bast, kardborreband och olika slags buntband.

Blomsterpinnar, bambupinnar, spiralpinnar, träspaljé, metallnät och buskstöd kan du använda för att ge dina växter stöd.

Självklart har vi även skyddshandskar, stora sopsäckar, kompostgaller, fågelholkar med mera.

Här hittar du många trevliga presentidéer för trädgårdsintresserade!