Välkommen till en trevlig och kompetent färgbutik i Malmö centrum!

Färg

Välkommen till en trevlig och kompetent färgbutik i Malmö centrum!

Vi är Malmös mest centrala färgbutik med en liten, men heltäckande färgavdelning med Sadolin/Nordsjö/Cuprinolfärger för både inom- och utomhusbruk. Vi blandar färger efter önskad nyans och kan också skanna in från ditt eget färgprov (slät yta på minst 3x3cm).  

Vi har också Enetorpets linoljefärger, som är ett traditionellt och miljövänligt sätt att måla inom- och utomhus. Självklart har vi alla målartillbehör som behövs för ett lyckat resultat.

Inomhusfärg

Hos oss hittar du Sadolins inomhusfärger för de flesta ändamål. Vill du måla om ett loppisfynd eller måla om ett rum så kom till butiken och välj din favoritnyans.

Du vet väl att de flesta Sadolinfärger är certifierade för Svanen och EU-blomman. Alla väggfärger som vi säljer är också certifierade av Astma- och Allergiförbundet
 

Utomhusfärg

Vi har Cuprinols utomhusfärger och oljor för behandlingar av t ex husväggar, altaner och utemöbler.

För att måla på metall har vi äkta Hammerite rostskyddsfärg. Den finns också i slät finish och går dessutom att bryta i de flesta kulörer!

Sprayfärg finns också och de passar lika väl inom- som utomhusmålning.

Enetorpets linoljefärg

Linoljefärg har använts i århundraden och är bevisligen mycket hållbart. Färgen har bättre inträngningsförmåga än dagens moderna färger och ger därför ett bättre skydd mot rötskador. Dessutom får du en bättre “träkänsla”. Tillverkningen av Enetorpets linoljefärger är baserad på äldre hantverksmässiga kunskaper. Detta innebär att man alltid använder råvaror av högsta kvalité. Linoljefärg kan användas både till inom- och utomhusmålning.

  • Väl beprövad
  • Enkelt underhåll
  • Bra för miljö och hälsa
  • Kulturarv
     

Hammerite metallfärg

Med Hammerite metallfärg skyddar och målar du snabbt och effektivt metallytor. Till skillnad från traditionell metallfärg kan du med Hammerite måla direkt på rost. Produkternas speciella 3-i-1 egenskaper gör att du varken behöver rostskydda eller grundmåla före täckmålningen. Vi har Hammerite på slät finish och kan bryta det till 100-tals olika kulörer!

Tips: Om du vill ha slät högblank finish på någon möbel, så kan du använda Hammerite metallfärg!

Pigment

Vi har ett brett sortiment av kvalitetsdeklarerade, naturliga och syntetiska pigment med hög täckförmåga. Pigmenten finns i 100 gr och 1 litersförpackningar. Vid behov kan vi också beställa större förpackningar. Vi har också krita.

Färgtillbehör

Här hittar du alla tillbehör du behöver inför din målningsprojekt: Penslar, rollers, skyddspapper/plast, målartvätt, maskeringstejp, spackel etc och inte minst goda råd!

Spackel

Vi har spackel och andra massor för de flesta projekt: väggspackel, snickerispackel, one strike filler (övermålningsbart efter 30 minuter), Plastic Padding, träfärgar spackel, fogmassor, gips, husfix etc.

Tapetsering

Vi har inga tapeter med ett bra sortiment på tillbehör som du behöver för tapetsering: tapetlim, vävlim, tapetborste, tapetlinjal, tapetkniv stora svamp och annat.